Psoriasisgigt - ømme håndled

København: Har du ondt i dine led? Et foredrag om psoriasisgigt

Foredrag
5 oktober 2023

Kom og vær med, når vi invitere til informationsaften om psoriasisgigt med gigtæge Lars Juul Hansen.

Psoriasis er ikke kun en hudsygdom. Vidste du at lige ved halvdelen af mennesker med psoriasis i huden også har chance for at udvikle psoriasisgigt. 

Kender du sammenhængen mellem psoriasis i huden og gigten? Hvis ikke! Så kom og vær med til en spændende aften om psoriasisgigt, der vil gøre os alle klogere på sygdommen, symptomer, behandling og nyeste viden. 

Der vil være rig mulighed for at få svar på dine spørgsmål om psoriasisgigt.

Vi vil serverer sandwich, kaffe og the.

Nyttig viden
Psoriasisgigt - ømme håndled

Mange mennesker oplever ledsmerter på et tidspunkt i deres liv ad den ene eller anden årsag. Hvis du har psoriasis, er det dog særligt vigtigt at være opmærksom på symptomer fra dine led – og kende til tegnene på psoriasisgigt. Men hvornår bør man gå til lægen? Hvordan behandles psoriasisgigt, og hvad kan man selv gøre? Hvordan arbejder Psoriasisforeningen for alle med psoriasisgigt? Dette og mere til får du svar på og gode råd til i temaet her.

Nyttig viden
Bevægelse i vand

En diagnose med psoriasisgigt kan føles som et hårdt slag. Det kan være svært at få en hverdag med daglige smerter til at fungere, og det kan især være svært ikke længere at holde til det, man kunne før. Men der er muligheder for både selv at gøre noget og for at få hjælp af det offentlige system til et godt og aktivt liv med psoriasisgigt. Her får du et overblik.

Holde i hånd

Få indflydelse, eksklusive tilbud og rabatter og støt forskningen

Information

Sted
Psoriasisforeningen, Blekingeboulevard 2, 2630 Taastrup.
Tidspunkt
Torsdag, den 5. oktober 2023 kl. 18.30-21.00.
Tilmelding
Lukket for tilmelding. Hvis du ønsker at blive medlem, kontakt venligst Annette Blichfeldt på tlf. 36755400 eller på abt@psoriasis.dk. Tilmeldingsfristen er senest den 2. oktober 2023.
Pris
Det koster 50 kr. for medlemmer, og 100 kr. for andre. Betalingsoplysninger kommer automatisk ved online tilmelding i formularen herunder. Tilmelding er bindende.

Kontakt

Henriette Hakmann

25 79 11 56

Støt os

40.000
Børn og unge lider af psoriasis

Vi har brug for din støtte så vi kan bryde tabuer, hjælpe de unge og stoppe udviklingen

100 200 300 400 500

Bliv medlem

Meld dig ind i dag, og få adgang til alle fordelene med det samme.
Som medlem af Psoriasisforeningen støtter du en forening som kæmper  for bedre vilkår og livskvalitet for mennesker med psoriasis i hud og led, og deres pårørende.