Gavekort

Støt psoriasissagen

Der er mange måder at støtte Psoriasisforeningen på!

Her kan du finde den, der passer dig bedst.

Støttemidler er livsnødvendige for Psoriasisforeningen - vi er afhængige af bidrag fra privatpersoner for at kunne fortsætte vores arbejde. Jo flere der støtter op om vores arbejde enten som medlem eller bidragyder, jo mere kan Psoriasisforeningen gøre for mere end 200.000 mennesker med psoriasis i hud og led i Danmark og deres pårørende.

På siden her kan du nemt give lige det bidrag, du har lyst og mulighed for:

Ønsker du at støtte foreningens arbejde på anden vis end medlemskab, kan du vælge at yde et bidrag.

Støttebidrag

Støt via MobilePay 46821

Giv det beløb, der passer dig! 
Støt Psoriasisforeningens vigtige arbejde via MobilePay 46 821
Skriv "Støtte" i kommentar til overførslen.
Tak for dine støtte! 
Du gør en stor forskel!

...

Ønsker du at støtte foreningens arbejde, men ikke ønsker at opnå stemmeret i kredsforeningen osv., kan du vælge at yde et såkaldt støttebidrag.

Som privatperson kan du trække alle støttebidrag op til 17.700 kroner fra i skat (2023). Du skal blot oplyse dit cpr.nr. til Psoriasisforeningen på telefon 36 75 54 00.

Du kan indbetale et engangsbeløb som et støttebidrag på bank konto: 1471-7460100105. 

Læs mere om reglerne for støttebidrag og skat her

Du kan opnå fradrag på din selvangivelse for gaver eller bidrag indbetalt til velgørende formål fx Psoriasisforeningens arbejde.

Gavebrev

Et gavebrev er en form for støttebidrag, hvor du bestemmer dig for at støtte foreningen med et fast beløb hvert år i 10 år på  bank konto: 1471-7460100105

Dit bidrag vil være berettiget til fradag på din selvangivelse - uanset beløbets størrelse (max. 15% af din årlige indkomst). Du skal blot oplyse dit cpr.nr. til Psoriasisforeningen på telefon 36 75 54 00, hvorefter vi indberetter til Skat.

Du modtager automatisk et nyt girokort hvert år.

Testamente

Ønsker du at efterlade din formue eller en del heraf til forskning i psoriasis, kan du testamentere beløbet til Psoriasisforeningen. Du bestemmer selv, hvor meget du vil testamentere. Har du livsarvinger, skal de som minimum have deres arv (tvangsarv).

Har du spørgsmål eller er du i tvivl om noget i forbindelse med det at testamentere til Psoriasisforeningen, er du meget velkommen til at kontakte vores landskontor.

Modtager, testator, er skattepligtig af det tilskud til oprettelse af testamente som Psoriasisforeningen eventuelt betaler.
Psoriasisforeningen har ikke indberetningspligt og dermed heller ikke oplysningspligt, og det vil således være testator selv der har indberetningspligten over for SKAT.

Du kan også læse mere om vores samarbejde med Det Gode Testamente her

Du kan også oprette dit testamente gratis online. Dette gøres gennem virksomheden Dokument 24. Testamentet bliver gratis, når du skriver os ind i testamentet.

Vi har også en aftale med Legal Desk, hvor du både kan oprette et legat og testamente

 

Medlemskab

Hvis du melder dig ind i Psoriasisforeningen, får du adgang til en stor viden om psoriasis samt mulighed for at skabe netværk og udveksle erfaringer med ligesindede i foreningen. Og du støtter en forening, hvis hovedopgave det er at bedre livsvilkårene for psoriatikere.

Du modtager bl.a. seks årlige udgaver af medlemsmagasinet Hud & Helse, der holder dig ajour om den nyeste forskning og behandling i psoriasis og psoriasisgigt, om politiske tiltag, om arrangementer osv.

Hvis dit barn har psoriasis, får du og din familie adgang til at deltage i det årlige og meget roste sommerkursus for børn/unge og forældre.

Du får adgang til medlemsområdet på dette website, hvor du blandt andet kan læse særlige medlemsnyheder, læse Hud & Helse og ikke mindst “snakke” med ligesindede i vores debatforum for medlemmer.

Ønsker du at vide mere om medlemskab kan du kontakte vores landskontor. Du kan også melde dig ind i foreningen ved at udfylde og sende vores Medlemsformular .

Holde i hånd

Få indflydelse, eksklusive tilbud og rabatter og støt forskningen

 

Støt os

40.000
Børn og unge lider af psoriasis

Vi har brug for din støtte så vi kan bryde tabuer, hjælpe de unge og stoppe udviklingen

100 200 300 400 500

Bliv medlem

Meld dig ind i dag, og få adgang til alle fordelene med det samme.
Som medlem af Psoriasisforeningen støtter du en forening som kæmper  for bedre vilkår og livskvalitet for mennesker med psoriasis i hud og led, og deres pårørende.