Billedet viser folderens forside med grafisk design og billede af to unge på en bakke i Israel ved solnedgang.

Kom på klimabehandling med børne-/ungeholdet

I denne folder kan du læse om klimabehandling som behandlingsform til psoriasis, hvordan det er at være af sted på behandlingsophold i Israel, og hvordan man kommer med på Psoriasisforeningens børne-/ungehold. Folderen henvender sig til børn og unge mellem 12-17 år og deres forældre.

Hvert forår stiller Psoriasisforeningen to pædagogledere til rådighed for at varetage et hold børn og unge mellem 12-17 år visiteret til klimabehandling i Israel. Tilbuddet er et fælles initiativ for hele landet, der har til formål at samle børn og unge med psoriasis på ét behandlingshold.

Selve behandlingen varetages af danske sygeplejersker på stedet, mens organisering før, under og efter opholdet varetages af Psoriasisforeningen. Visitering og godkendelse til børne-/ungeholdet foretages af visiterende dermatolog eller sygehus efter henvisning fra egen læge. 

I folderen kan du læse meget mere om behandlingsopholdet, Psoriasisforeningens børne-/ungehold, visitation og alt det praktiske, og ikke mindst hvorfor du trygt kan sende dit barn af sted.

Husk, du altid er velkommen til at kontakte Psoriasisforeningen for at høre mere om børne-/ungeholdet på kontakt@psoriasis.dk – også hvis I ikke har fået en henvisning endnu.
...

Klik på linket i boksen 'Dokumenter' for at læse og/eller downloade folderen.

Billedet viser folderens forside med grafisk design, billede af to unge på en bakke i Israel ved solnedgang og Psoriasisforeningens logo.

Denne folder er gjort mulig på sponsorat fra 1BedreLiv. 

 

Støt os

40.000
Børn og unge lider af psoriasis

Vi har brug for din støtte så vi kan bryde tabuer, hjælpe de unge og stoppe udviklingen

100 200 300 400 500

Bliv medlem

Meld dig ind i dag, og få adgang til alle fordelene med det samme.
Som medlem af Psoriasisforeningen støtter du en forening som kæmper  for bedre vilkår og livskvalitet for mennesker med psoriasis i hud og led, og deres pårørende.