Pso-Mentor-2

Psoriasis-app PsoMentor er lukket

Tiden har overhalet PsoMentor appen, og vi anbefaler derfor PRO Psoriasis skemaet.

PsoMentor lukker – PRO overtager

Mange medlemmer har gennem nogle år anvendt og været glade for psoriasis-appen PsoMentor.  Psoriasisforeningen har imidlertid valgt at lukke appen, og alle data slettes. Det skyldes, at alene driften af appen beløber sig til omkring 120.000 kr. om året, samtidig med at appen er blevet overhalet indenom af det nye PRO-værktøj, som kan meget mere.

PRO Psoriasis er et elektronisk spørgeskema udviklet til psoriasispatienter. Skemaet indeholder emner, der er vigtige for både patienter og klinikere, og bruges som supplement til den kliniske vurdering i dermatologisk speciallægepraksis. Værktøjet er udviklet af læger, sygeplejersker og patienter og pilottestet af bl.a. af 250 psoriasispatienter og fire praktiserende hudklinikker

Det er Psoriasisforeningens mål, at PRO bliver en del af konsultationerne hos alle hudlæger landet over. Hvis ikke du allerede inviteres til at udfylde skemaet online inden en konsultation, kan du selv printe det og tage det med.

Læs meget mere om PRO og download skemaet:

Det vigtigste du skal vide om PRO til psoriasis | Psoriasisforeningen

 

Støt os

40.000
Børn og unge lider af psoriasis

Vi har brug for din støtte så vi kan bryde tabuer, hjælpe de unge og stoppe udviklingen

100 200 300 400 500

Bliv medlem

Meld dig ind i dag, og få adgang til alle fordelene med det samme.
Som medlem af Psoriasisforeningen støtter du en forening som kæmper  for bedre vilkår og livskvalitet for mennesker med psoriasis i hud og led, og deres pårørende.