Rådgivning

Rådgivning

Kontakt vores rådgivning, når det passer dig! Som medlem af Psoriasisforeningen er det muligt, at du kan ringe eller skrive, når behovet for rådgivning opstår. Tøv endelig ikke med at kontakte dem!

Brænder du inde med et spørgsmål, behøver du ikke betænke dig eller vente, du ringer eller skriver blot med det samme til Heidi, Kirstine eller Pernille. De er klar til at besvare dit spørgsmål enten pr. telefon eller mail (afhængig af hvilken kontaktform du har valgt) inden for to hverdage.

Husk at have dit medlemsnummer klar ved henvendelsen.

Familierådgiver

NYHED: Vi har fået en familierådgiver, hun hedder Pernille Hecht, og er uddannet cand.pæd. i pædagogisk psykologi, og er ny rådgiver for familier, hvor børn og unge er psoriasisramte.

Psoriasis - albue

Heidi Nordahl Larsen blev uddannet sygeplejerske for 21 år siden og har de sidste 16 år været ansat som sygeplejerske på dermatologisk ambulatorium på Bispebjerg Hospital.

Frugt og grønt

Kirstine Rosenfeldt er foreningens ergoterapeut og instruktør/træner. Kirstine er uddannet ergoterapeut, cand.scient. i idræt og sundhed, kostvejleder hos Nymanns, instruktør/personlig træner og selvstændig med sin egen virksomhed ”Sund-ergo”.

 

Holde i hånd

Få indflydelse, eksklusive tilbud og rabatter og støt forskningen

 

Støt os

40.000
Børn og unge lider af psoriasis

Vi har brug for din støtte så vi kan bryde tabuer, hjælpe de unge og stoppe udviklingen

100 200 300 400 500

Bliv medlem

Meld dig ind i dag, og få adgang til alle fordelene med det samme.
Som medlem af Psoriasisforeningen støtter du en forening som kæmper  for bedre vilkår og livskvalitet for mennesker med psoriasis i hud og led, og deres pårørende.