Psoriasis - albue

Sygeplejerske

Heidi Nordahl Larsen blev uddannet sygeplejerske for 21 år siden og har de sidste 16 år været ansat som sygeplejerske på dermatologisk ambulatorium på Bispebjerg Hospital.

Heidi har i alle årene haft stor interesse for patienter med psoriasis og for behandlingen af sygdommen og den indflydelse den har på patienternes hverdag.

Heidi har især kendskab til den biologiske behandling af psoriasis og psoriasisgigt og har været med til at udarbejde og implementere retningslinjer i afdelingen for oplæring af patienter i forbindelse med selv-injektion af medicinen.

"I 2011 var jeg med til at starte sygeplejepsoriasisklinikken i afdelingen hvor sygeplejerskerne varetager udlevering og injektion af biologisk medicin og har fokus på livsstilsændringer, der kan forhindre  hjerte-karsygdomme og andre følgesygdomme i at udvikle sig. Og jeg har de sidste 6 år også arbejdet som projektsygeplejerske i afdelingen, hvor vi afprøver ny biologisk medicin mod psoriasis" fortæller Heidi Nordahl Larsen

For sundhedsfaglig rådgivning kan sygeplejerske Heidi Nordahl Larsen, kontaktes på telefon 27 64 94 00 eller på mail sygeplejerske@psoriasis.dk 

 

Kontakt

Heidi Nordahl

Heidi Nordahl Larsen

Rådgiver, dermatologisk sygeplejerske
27 64 94 00

Støt os

40.000
Børn og unge lider af psoriasis

Vi har brug for din støtte så vi kan bryde tabuer, hjælpe de unge og stoppe udviklingen

100 200 300 400 500

Bliv medlem

Meld dig ind i dag, og få adgang til alle fordelene med det samme.
Som medlem af Psoriasisforeningen støtter du en forening som kæmper  for bedre vilkår og livskvalitet for mennesker med psoriasis i hud og led, og deres pårørende.