6 hænder der holder fast i hinanden og danner en cirkel

Psoriasisforeningen vil forsøge at afhjælpe ensomhed i en svær tid

Nyhed

Den er god nok, det er Psoriasisforeningen, der ringer til dig her i januar 2021. Psoriasisforeningen fortsætter med at støtte sine medlemmer i denne covid-19-tid. Det sker bl.a. med en rundringning igen i januar med henblik på at afhjælpe ensomhed for medlemmer. 

Projektet er støttet af Danske Handicaporganisationer under projektet ”En hverdag med stærke fællesskaber”. Det er trænede medarbejdere fra virksomheden All Ears, der ringer ud på vegne af Psoriasisforeningen. Du kan trygt give oplysninger til All Ears og tage en god og åben dialog med dem. 

Er du i tvivl om, hvor vidt det er Psoriasisforeningen, der har kontaktet dig?

Du kan til enhver tid få en bekræftelse på, at det er Psoriasisforeningen, der har ringet til dig ved at kontakte vores landskontor på telefon 36 75 54 00 eller LK@psoriasis.dk.

Er du medlem af Psoriasisforeningen? Du kan blive medlem allerede idag!  

Som medlem har du mange fordele, du får fx adgang til foreningens rådgivning, et helt nyt medlemsunivers og medlemsmagasinet Hud & Helse her på siden.

Foreningen har også samlet en vifte af firmaer, som giver dig rabat på udvalgte produkter. Bliv medlem allerede idag, der er mange fordele ved at være med i Psoriasisforeningen.  

Rådgivning

Kontakt vores rådgivning, når det passer dig! Som medlem af Psoriasisforeningen er det muligt, at du kan ringe eller skrive, når behovet for rådgivning opstår. Tøv endelig ikke med at kontakte dem!

Holde i hånd

Få indflydelse, eksklusive tilbud og rabatter og støt forskningen

Kontakt

Landskontoret

Hovedkontor
36 75 54 00

Kontakt Psoriasisforeningen på telefon

+45 36 75 54 00

Støt os

40.000
Børn og unge lider af psoriasis

Vi har brug for din støtte så vi kan bryde tabuer, hjælpe de unge og stoppe udviklingen

100 200 300 400 500

Bliv medlem

Meld dig ind i dag, og få adgang til alle fordelene med det samme.
Som medlem af Psoriasisforeningen støtter du en forening som kæmper  for bedre vilkår og livskvalitet for mennesker med psoriasis i hud og led, og deres pårørende.