Årets sygeplejerske 2021, Louise Faurskov Møller

Projektleder fra NCAS udnævnes til årets sygeplejerske

Nyhed

Projektsygeplejerske fra Nationalt Center for Autoimmune Sygdomme ved Aarhus Universitetshospital blev ved Psoriasisforeningens jubilæumsarrangement den 18. september anerkendt med prisen for sin dedikerede og utrættelige indsats for psoriasispatienter.

Prisen går til Louise Faurskov Møller, som er projektsygeplejerske og projektleder ved det Nationale Center for Autoimmune Sygdomme(NCAS) og derudover oghar arbejdet i specialklinikken for hudsygdomme på Aarhus Universitetshospital i 4 år og snart 3 år i NCAS.

Louise har som projektsygeplejerske haft særlig fokus på psoriasispatienter og deres følgesygdomme. Hun har erfaring med at udvikle og afholde patientskoler til psoriasispatienter. Tidligere har hun været ansat 9 år på afdelingen for hjertesygdomme med både projekt-, forløbsbeskrivelse- og udviklingsstillinger.

Louise er indstillet til prisen for det fantastiske stykke arbejde, hun har ydet som projektsygeplejerske og særligt i forbindelse med etablering af det Nationale Center for Autoimmune Sygdomme ved Aarhus Universitetshospital.

Et stort tillykke og tak for bidraget til at løfte behandlingen for mennesker med psoriasis i hud og led til nye højder. Med hæderen følger blomster, et diplom og en middag for to.

 

Kontakt

Puk Holm Hansen

Kommunikationsansvarlig
30 73 97 98

Kontakt Psoriasisforeningen på telefon

+45 36 75 54 00

Støt os

40.000
Børn og unge lider af psoriasis

Vi har brug for din støtte så vi kan bryde tabuer, hjælpe de unge og stoppe udviklingen

100 200 300 400 500

Bliv medlem

Meld dig ind i dag, og få adgang til alle fordelene med det samme.
Som medlem af Psoriasisforeningen støtter du en forening som kæmper  for bedre vilkår og livskvalitet for mennesker med psoriasis i hud og led, og deres pårørende.