pso ung weekend 2023

Pso Ung weekend - med spaophold, livstilsworkshop og hudlægeoplæg

Ophold
3–5 november 2023

Kom med på en hyggelig weekendtur, som byder på både spaophold, oplæg og spørgerunde med hudlæge, samt en workshop med en klinisk diætist, hvor du kan få gode råd om en sund livsstil, der fungerer for dig.

Få gode råd, tips og tricks til en sund hverdag med psoriasis - og lidt forkælelse også

Vi har inviteret en klinisk diætist fra Det Nationale center for Autoimmune Sygdomme, som kommer og viser og fortæller hvordan man kan lave sund og nem mad, også selvom budgettet er småt. Vi kommer også omkring snacks og mellemmåltider, og ikke mindst hvordan man lige får det der træning og motion ind i en hverdag, som måske er fyldt med alt muligt andet. 

På ungeweekenderne får du redskaber og viden, der kan gøre livet med psoriasis lidt nemmere. Igen har vi selvfølgelig også en hudlæge med, der kan svare på alle dine spørgsmål.

Dagen slutter med et lækkert spa besøg og middag på Dorotheas Badstue. 

Vi kan love, det bliver hyggeligt  ─ også selvom du ikke kender nogen

Vil du gøre noget godt for dig selv og din psoriasis? Og har du samtidig mod på at møde andre, der forstår, hvordan psoriasis kan fylde i livet som ung?

Så er ungeweekenden for dig. Du får masser af viden og erfaringsudveksling, men også gode oplevelser, spændende aktiviteter og hygge. Kort sagt en oplevelse for livet, intet mindre. 

Der er kun 16 pladser! Så skynd dig at melde til, weekenden bliver ikke den samme uden dig. 

Vi reserverer nogle af pladserne til nye deltagere, så hvis du har deltaget før, kan du risikere at komme på venteliste. Tidligere har alle der har tilmeldt sig dog fået en plads. Så hold dig ikke tilbage!

 

Ikke medlem? Godt tilbud!

Ungeweekenden er et særligt tilbud for medlemmer af Psoriasisforeningen. Men som noget nyt kan du melde dig ind med det samme og få første ungeweekend med i prisen til kun 399 kr. i alt.

Svar nej til spørgsmålet 'Er du medlem?' i tilmeldingsformularen nederst på siden og følg anvisningerne for at få adgang til særtilbuddet.

Du sparer samlet set over 200 kr. i forhold til prisen på et almindeligt medlemskab,
eller over 80 kr. i forhold til et studiemedlemskab, det er en besparelse på over 40 procent.

...


Kort om programmet 

Det endelige program samt vigtig praktisk information udsendes til deltagerne løbende efter tilmelding og i god tid inden turen.  

Fredag d. 3. november

kl.17.00-18.30: Ankomst og tjek-ind

Herefter middag på hotellet og efterfølgende velkomst ved Pso-Ung, som fortæller om programmet mm. 

Lørdag d. 4. november

Morgenmad og måske en lille gåtur

Formiddag: Oplæg ved hudlæge Thomas Kring, samt mulighed for at stille spørgsmål.

Frokost på hotellet

Eftermiddag: Livsstilworkshop ved klinisk diætist fra NCAS, Inger Nielsen Larsen. Gode råd om både motion og sund mad. I laver et par nemme retter i køkkenet, og bliver klogere på hvordan sund mad og gode motionsvaner kan integreres i hverdagen når man har en kronisk sygdom. 

Aften:

Spa på Dorotheas Badstue, samt middag. 

Søndag d. 5 november

Morgenmad

Formiddag: Opsamling og evaluering + frokost.

Kl.12 senest - Tak for denne gang :)

Om ungeweekender 

Ungeweekenderne er for unge med psoriasis i alderen 15-35 år. Programmet på hver ungeweekend er bygget op omkring både faglige og sociale aktiviteter med fokus på livet med psoriasis i hud og led.

Ingen ung skal være alene med psoriasis – det er PsoUng’s ambition. Vores arrangementer skaber et fællesskab for unge med psoriasis. Et sted hvor unge kan blive klogere på livet med sygdommen og på sig selv og efterfølgende vende tilbage til hverdagen med fornyet viden, indsigt og energi – og nye venskaber. De unge tager ansvar for fællesskabet og får alle med, ældre som yngre, gengangere som nye ansigter.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, er du hjerteligt velkommen til at kontakte Rikke, se kontaktoplysninger i info-boksen.

 

Information

Sted
Hotel Fredericia Best Western Plus, Vestre Ringvej 96, 7000 Fredericia. Vi bor to og to. Der er håndklæder og sengetøj.
Tidspunkt
Check-in fredag mellem kl. 17-18.15. Check-ud søndag formiddag, afslutning ved fælles frokost 11.30-12.
Tilmelding
Tilmeldingen er lukket
Pris
300 kr. for medlemmer. Særpris for nye: medlemskab + ungeweekend = 399 kr.*
Bemærkninger
*Deltagergebyret dækker transport på turen, overnatning og forplejning. Der er desuden mulighed for at få refunderet sine transportomkostninger til og fra arrangementet, betinget af at deltagerne har arrangeret samkørsel så vidt muligt. -Det forventes af alle deltagerne, at de efter ungeweekenden besvarer en evaluering (spørgeskemaundersøgelse) for på den måde at bidrage til den løbende udvikling og forbedring af PsoUngs tilbud til og indsatser for unge.

Kontakt

Annette Blichfeldt

Sekretær/medlemsansvarlig
36 75 54 00

Støt os

40.000
Børn og unge lider af psoriasis

Vi har brug for din støtte så vi kan bryde tabuer, hjælpe de unge og stoppe udviklingen

100 200 300 400 500

Bliv medlem

Meld dig ind i dag, og få adgang til alle fordelene med det samme.
Som medlem af Psoriasisforeningen støtter du en forening som kæmper  for bedre vilkår og livskvalitet for mennesker med psoriasis i hud og led, og deres pårørende.