Person der holder et skilt med Covid-10 på

Hvordan påvirker Corona-pandemien mennesker med psoriasis?

Covid-19

Det kan du nu hjælpe med at svare på. Mennesker med psoriasis over hele verden (med OG uden COVID-19 symptomer) inviteres til at deltage i PsoProtectMe-undersøgelsen. Din besvarelse vil styrke viden og behandling for mennesker med psoriasis under corona-pandemien.

Det tager bare 5-10 minutter at besvare spørgeskemaet, som bl.a. spørger til dine symptomer, psoriasis-behandling og andre eventuelle helbredsmæssige problemer. Hvis du har haft COVID-19, spørges der til, hvordan det har påvirket dig og din psoriasis.

Klik her for at deltage i undersøgelsen
OBS. Spørgeskemaet er desværre på engelsk, vi håber alligevel, mange har mulighed for at besvare det.

Vil give vigtig viden i behandlingen af psoriasis

Din besvarelse vil bidrage til at skabe viden, om hvordan pandemien påvirker mennesker med psoriasis, og hvorvidt de behandlinger, der anvendes til psoriasis, kan øge eller mindske risikoen for alvorlig sygdom ved COVID-19.

Den viden vil hjælpe sundhedsprofessionelle med at træffe vigtige beslutninger vedrørende den kliniske behandling af mennesker med psoriasis under pandemien.

Din besvarelse vil gøre en forskel og være til gavn for alle - vi håber, du vil hjælpe ved at besvare PsoProtectMe undersøgelsen i dag. 

Hvad er PsoProtect?

PsoProtect er et internationalt samarbejde mellem psoriasisorganisationer og sundhedsfaglige eksperter på psoriasisområdet, der samler data på, hvordan corona-pandemien påvirker mennesker med psoriasis fra hele verden.

Initiativet samler dels indberetninger fra sundhedsprofessionelle, der arbejder med psoriasispatienter, dels indberetninger fra psoriasispatienter selv fx via  spørgeundersøgelsen nævnt ovenfor.

Med i samarbejdet er både den globale psoriasisorganisation IFPA samt EUROPSO, paraplyorganisationen for europæiske psoriasisforeninger - begge er Psoriasisforeningen medlem af. Ligeledes er fremtrædende dermatologer, forskere og læger en del af samarbejdet, både fra Danmark og internationalt.

Kontakt Psoriasisforeningen på telefon

+45 36 75 54 00

Støt os

40.000
Børn og unge lider af psoriasis

Vi har brug for din støtte så vi kan bryde tabuer, hjælpe de unge og stoppe udviklingen

100 200 300 400 500

Bliv medlem

Meld dig ind i dag, og få adgang til alle fordelene med det samme.
Som medlem af Psoriasisforeningen støtter du en forening som kæmper  for bedre vilkår og livskvalitet for mennesker med psoriasis i hud og led, og deres pårørende.