Apotekerforeningen sætter fokus på psoriasis

Nyhed

Apotekerforeningen lancerer fra den 6. marts og tre uger frem en kampagne med overskriften 'Bedre hud', som har fokus på tre hudlidelser: acne, rosacea og psoriasis. Budskabet er, at hudproblemer skal tages seriøst.

”Hudproblemer skal behandles, ikke gemmes”. Det er slogan’et for kampagnen ’Bedre hud’, som Apotekerforeningen i dag har lanceret på ww.apoteket.dk/bedrehud. Psoriasisforeningen har samarbejdet med Apotekerforeningen om kampagnen.

Med kampagnen sætter Apotekerforeningen fokus på en række hudsygdomme, herunder psoriasis, og gennem kampagnesitet og på apoteker landet rundt oplyser de i kampagneperioden om hudlidelser og behandling.

Du kan bidrage til at udbrede kendskabet til psoriasis og de øvrige sygdomme ved at dele videoer og indhold fra kampagnen lige her: www.apoteket.dk/bedrehud

Andreas lader sig ikke stoppe af sin psoriasis

I kampagnen indgår informationsmateriale og flere videoer, der oplyser om blandt andet smørebehandling og –teknik, men også videoer med mennesker der fortæller deres egne historier om at leve med en hudlidelse.

Fra Psoriasisforeningen medvirker medlem og PsoUng'er Andreas i en flot film, hvor han fortæller om livet med psoriasis – og alt det udenom, der ikke handler om sygdommen. Andreas er 22 år gammel, bor i København og læser til dyrlæge.

I filmen fortæller Andreas blandt andet:
”Efter at have haft psoriasis i så mange år, så ville jeg ikke være fri for det. Det har alligevel givet mig så mange venskaber og oplevelser. Så jeg vil sige, at nu er det så meget en del af mig, at det at være helt fri for det – det ville næsten være for mærkeligt,” reflekterer Andreas.

Mød ham her og hør hans historie.

Ved at trykke på play accepterer du cookies og sporing fra den eksterne videoudbyder.

 

Kontakt

Landskontoret

Hovedkontor
36 75 54 00

Kontakt Psoriasisforeningen på telefon

+45 36 75 54 00

Støt os

40.000
Børn og unge lider af psoriasis

Vi har brug for din støtte så vi kan bryde tabuer, hjælpe de unge og stoppe udviklingen

100 200 300 400 500

Bliv medlem

Meld dig ind i dag, og få adgang til alle fordelene med det samme.
Som medlem af Psoriasisforeningen støtter du en forening som kæmper  for bedre vilkår og livskvalitet for mennesker med psoriasis i hud og led, og deres pårørende.