Billede viser hjørne af en sauna, en bænk med nogle håndklæder, en balje og nogle produkter, en luksuriøs opstilling.

Ungeweekend med mental workshop og kuraften

Ophold
6–8 maj 2022

På næste ungeweekend får vi redskaber til at arbejde med vores mentale sundhed, masser af viden om psoriasis og behandling ─ og sidst men ikke mindst skal vi på en lille kuraften med bl.a. saunagus og aquafitness. Er du ikke medlem, har vi et særligt tilbud til dig.

En ny psoriasisdiagnose, et nyt udbrud eller skuffelse over den ene uvirksomme behandling efter den anden... livet med psoriasis i hud og led kan byde på mange mavepustere hvordan takler man det bedst, når man er ung og bare gerne vil leve livet ligesom alle andre?

På vores ungeweekender får du redskaber og viden, der kan gøre livet med psoriasis lidt nemmere. Denne gang har vi en hudlæge med igen, der kan svare på alle dine spørgsmål om psoriasis og behandling. Og vi skal igennem en mental workshop ledet af psykologen, der stod i spidsen for TV2's 'Kan man tænke sig rask?'-programserie. Endelig er der kuraften med aquafitness ved foreningens motion- og kostvejleder. 

Vil du gøre noget godt for dig selv og din psoriasis?

Og har du samtidig mod på at møde andre, der forstår, hvordan psoriasis kan påvirke livet, når man er ung? Så er ungeweekenden for dig. Vi lover dig masser af viden og erfaringsudveksling, men også gode oplevelser, spændende aktiviteter og hygge.

Der er kun 15 pladser! Så skynd dig at melde til, weekenden bliver ikke den samme uden dig. 

Læs mere om programmet for denne weekend længere nede.

Ikke medlem? Godt tilbud!

Ungeweekenden er et særligt tilbud for medlemmer af Psoriasisforeningen. Men som noget nyt kan du melde dig ind med det samme og få første ungeweekend med i prisen til kun 350 kr. i alt.

Svar nej til spørgsmålet 'Er du medlem?' i tilmeldingsformularen nederst på siden og følg anvisningerne for at få adgang til særtilbuddet.

Du sparer samlet set over 200 kr. i forhold til prisen på et almindeligt medlemskab,
eller 70 kr. i forhold til et studiemedlemskab, det er en besparelse på over 40 procent.

...

Kort om programmet 

Det endelige program samt vigtig praktisk information udsendes til deltagerne løbende efter tilmelding og i god tid inden turen, men herunder kan du læse det foreløbige program. Nærlæs desuden gerne boksen 'Information' her på siden.

Ankomst fredag eftermiddag, tjek-ind og fælles middag. PsoUng byder velkommen og holder et kort oplæg om deres arbejde, hygge og afslapning resten af aftenen. 

Lørdag formiddag oplæg ved hudlæge Thomas Kring, medlem af FYDs bestyrelse (Foreningen af Yngre Dermatologer). Eftermiddag workshop med Christian Gaden Jensen, ph.d. i psykologi og administrerende direktør ved Fonden Mental Sundhed. Gode pauser, lækker frokost og forfriskninger undervejs. Fra kl. 18 kuraften ved Fredericia Idrætscenter med bl.a. saunagus og aquafitness med foreningens motion- og kostvejleder Kirstine Rosendahl. 

Søndag morgenmad, tjek-ud, workshop, opsamling og afrunding. Vi spiser frokost sammen kl.11.30 og siger på gensyn. 

Om ungeweekender 

Ungeweekenderne er for unge med psoriasis i alderen 15-35 år. Programmet på hver ungeweekend er bygget op omkring både faglige og sociale aktiviteter med fokus på livet med psoriasis i hud og led.

Ingen ung skal være alene med psoriasis – det er PsoUng’s ambition. Vores arrangementer skaber et fællesskab for unge med psoriasis. Et sted hvor unge kan blive klogere på livet med sygdommen og på sig selv og efterfølgende vende tilbage til hverdagen med fornyet viden, indsigt og energi – og nye venskaber. De unge tager ansvar for fællesskabet og får alle med, ældre som yngre, gengangere som nye ansigter.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, er du hjerteligt velkommen til at kontakte ungekoordinator Puk, se kontaktinfo i info-boksen. 

Information

Sted
Hotel Fredericia Best Western Plus, Vestre Ringvej 96, 7000 Fredericia. Vi bor to og to. Der er håndklæder og sengetøj.
Tidspunkt
Check-in fredag mellem kl. 17-18.15. Check-ud søndag formiddag, afslutning ved fælles frokost 11.30-12.
Tilmelding
Hurtigst muligt og senest fredag den 8. april. Der er kun 15 pladser. Du anmoder om en plads ved at udfylde formularen nederst på siden. Du er endeligt tilmeldt, når du har modtaget bekræftelse fra ungekoordinator og gennemført betaling.
Pris
250 kr. for medlemmer. Særpris for nye: medlemskab + ungeweekend = 350 kr.*
Bemærkninger
*Deltagergebyret dækker transport på turen, overnatning og forplejning. Der er desuden mulighed for at få refunderet sine transportomkostninger til og fra arrangementet, betinget af at deltagerne har arrangeret samkørsel så vidt muligt. -Det forventes af alle deltagerne, at de efter ungeweekenden besvarer en evaluering (spørgeskemaundersøgelse) for på den måde at bidrage til den løbende udvikling og forbedring af PsoUngs tilbud til og indsatser for unge.

Kontakt

Puk Holm Hansen

Kommunikationsansvarlig og ungekoordinator
30 73 97 98

Støt os

40.000
Børn og unge lider af psoriasis

Vi har brug for din støtte så vi kan bryde tabuer, hjælpe de unge og stoppe udviklingen

100 200 300 400 500

Bliv medlem

Meld dig ind i dag, og få adgang til alle fordelene med det samme.
Som medlem af Psoriasisforeningen støtter du en forening som kæmper  for bedre vilkår og livskvalitet for mennesker med psoriasis i hud og led, og deres pårørende.