Rutchebane

Ta' med PsoBørn på en fantastisk weekend i din hovedstad

Weekendkursus
19–21 april 2024

Har du et barn med psoriasis? Så tag familien med på PsoBørns weekendkursus, som henvender sig til børn med psoriasis i alderen 6-17 år og deres forældre.

Når et barn har psoriasis, er det hele familien, der lever med sygdommen. Er diagnosen på psoriasis stillet for nyligt? Savner du viden om sygdommen, behandling og fremtidsudsigterne? Mangler du andre forældre i samme situation og erfaringsudveksle med? Så har du nu muligheden. Du og din familie er inviteret til weekend kursus i København den 19.-21. april på Tivoli Hotel og Congress Center. 

Program for weekendeen (ændringer kan forekomme)

  • Fredag
    Ankomst/tjek ind.  Vi mødes til fællesspisning kl. 17.30 og byder velkommen.
  • Lørdag
    Forældrene er til foredrag ved læge, sygeplejerske og familievejleder, mens børnene sammen med børnelederne er i DGI byen, hvor der venter sjove oplevelser.
  • Søndag
    Efter morgenmaden er der evaluering, hvorefter dem der har lyst, kan komme i Tivoli (entre betalt og turpas til børn)

Om børneweekender

PsoBørns arrangementer skaber et fællesskab for børn med psoriasis og deres forældre. Et sted hvor familier kan blive klogere på psoriasis, sig selv og knytte nye venskaber og etablere et netværk. Programmet på en børneweekend er typisk bygget op omkring både faglige og sociale aktiviteter, der er tilpasset både børn og forældre. 

PsoBørn i Billund fra efteråret 2023

Har du et barn med psoriasis? Så tag familien med på børneweekend, hvor I får masser af viden om psoriasis, behandling og livsstil, og dit barn får oplevelser med andre børn, der også har pletter på huden.

Hvad er PsoBørn?

PsoBørn er Psoriasisforeningens udvalg for børn med psoriasis og deres forældre. Udvalget arbejder for at forbedre vilkårene for de 40.000 børn med psoriasis og deres familier i Danmark. Når et barn har psoriasis, er det hele familien, der lever med sygdommen. Derfor arbejder de frivillige forældre i PsoBørn-udvalget med tiltag, aktiviteter og indsatser, der skal gøre det nemmere at leve med psoriasis i familien og sikre en god start på livet med psoriasis.

Børn

PsoBørn - Psoriasisforeningens netværk for forældre til børn med psoriasis

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, er du hjerteligt velkommen til at kontakte medlemssekretær Annette Blichfeldt, se kontaktinfo i boksen. 

Holde i hånd

Få indflydelse, eksklusive tilbud og rabatter og støt forskningen

 

Information

Sted
Tivoli Hotel & Congress Center, Arni Magnussons Gade 2, 1577 København
Tidspunkt
Fra Fredag den 19. april til søndag den 21. april.
Tilmelding
Tilmeldingen skal ske senest 1. april 2024 i formularen herunder.
Pris
Det koster 350 kr. pr. person at deltage for medlemmer af Psoriasisforeningen og 3.500 kr. for ikke medlemmer. I er først endelig tilmeldt, når vi har modtaget jeres betaling.
Bemærkninger
Det endelige program og praktisk information sendes ud inden opholdet. Parkeringsfaciliteter findes under hotellet og administreres af Apcoa. Du finder info og priser på Tivoli Hotels hjemmeside: https://www.tivolihotel.dk/faciliteter-og-services/parkering

Kontakt

Annette Blichfeldt

Sekretær/medlemsansvarlig
36 75 54 00

Støt os

40.000
Børn og unge lider af psoriasis

Vi har brug for din støtte så vi kan bryde tabuer, hjælpe de unge og stoppe udviklingen

100 200 300 400 500

Bliv medlem

Meld dig ind i dag, og få adgang til alle fordelene med det samme.
Som medlem af Psoriasisforeningen støtter du en forening som kæmper  for bedre vilkår og livskvalitet for mennesker med psoriasis i hud og led, og deres pårørende.