Mød os i Skanderborg til en snak om: Det gode behandlingsforløb

Behandlingsforløb
2 maj 2022

Kom og få et par hyggelige timer i selskab med andre i samme situation og fortæl om dine oplevelser med hensyn til behandling.

Psoriasisforeningens Århus-kreds inviterer alle interesserede mandag den 2. maj til mini arrangementet “Sofahjørnet” i Kulturhuset i Skanderborg, hvor læge Mikkel Bak giver et oplæg om “det gode behandlingsforløb”.

Mikkel Bak Just

Bente Bärenwald, bestyrelsesmedlem i kredsen, giver sit bud på, hvordan det gode behandlingsforløb er set med patientens øjne. 

Efter oplægget er der rigtig god tid til at stille spørgsmål til Mikkel og Bente samt til en hyggelig og uformel snak med de andre deltagere om at leve med psoriasis. Det er en kronisk sygdom, og behandlingen er ofte livslang. Vi kan lære af hinandens erfaringer.

Dette arrangement er en ny måde at mødes på, som er døbt “Sofahjørnet“. Navnet dækker over, at det kun er en lille flok, der samles. Emnerne vil skifte fra gang til gang, lige som disse små arrangementer kan holdes forskellige steder i kredsen med og uden en oplægsholder.

Holde i hånd

Få indflydelse, eksklusive tilbud og rabatter og støt forskningen

 

Information

Sted
Kulturhuset, Parkvej 10, Skanderborg
Tidspunkt
Kl. 19.00-21.00
Tilmelding
Du kan tilmelde dig til Bente på telefon 22 97 84 31 eller mail benteravn54@gmail.com. Tilmeldingsfristen er den 28. april.
Pris
Det er gratis at deltage, og kredsen byder på kaffe undervejs.

Støt os

40.000
Børn og unge lider af psoriasis

Vi har brug for din støtte så vi kan bryde tabuer, hjælpe de unge og stoppe udviklingen

100 200 300 400 500

Bliv medlem

Meld dig ind i dag, og få adgang til alle fordelene med det samme.
Som medlem af Psoriasisforeningen støtter du en forening som kæmper  for bedre vilkår og livskvalitet for mennesker med psoriasis i hud og led, og deres pårørende.