Foredrag om ”Patienten i Centrum” ved Dermatolog Carsten Sauer

Medlemsmøde
23 marts 2023

Dermatolog Carsten Sauer fra Brønderslev kommer og fortæller os om sine erfaringer med og holdninger til ”Patienten i Centrum”.

Den forrige regering lagde op til, at patienter skulle have mere indflydelse på egen behandling, og nuværende regering igangsatte aftalen i 2019.

Carsten Sauer arbejder med alle typer behandlingsformer og er ikke for eller imod nogle. Patienter har oplevet at møde en mur i forhold til bestemte typer behandlinger i sundhedssystemet, selvom behandlingen er godkendt af de danske sundhedsmyndigheder.

Carsten ser hele mennesket og lytter til patienten. Hvis ikke patienten kan se sig selv i en behandling, er det vigtigt, at dermatologen lytter og kommer med forslag til andre behandlingsformer. Undersøgelser viser, at behandlingen virker bedre, når der også er lyttet til patienten.

Der findes efterhånden mange forskellige behandlinger af psoriasis. Blandt andet de tupikale, systemiske, biologisk og klimabehandling. Det er nok de mest brugte i dag og det er vigtigt, at dermatologerne har kendskab til hele paletten. Carstens budskab er, at patienten er i centrum og kan stille krav til sin behandling.

Holde i hånd

Få indflydelse, eksklusive tilbud og rabatter og støt forskningen

 

Information

Sted
Aulum Fritidscenter, Markedspladsen 10, 7490 Aulum
Tidspunkt
KL. 19.00-21.00
Tilmelding
Tilmelding skal ske senest den 20. marts 2023 via tilmeldingsformular herunder.
Pris
Det er gratis at deltage.
Bemærkninger
Vi starter med et par stykker smørrebrød og drikkelse. Senere vil der være kaffe og the.

Kontakt

Arne Kubert

Frivillig
26 17 50 39

Støt os

40.000
Børn og unge lider af psoriasis

Vi har brug for din støtte så vi kan bryde tabuer, hjælpe de unge og stoppe udviklingen

100 200 300 400 500

Bliv medlem

Meld dig ind i dag, og få adgang til alle fordelene med det samme.
Som medlem af Psoriasisforeningen støtter du en forening som kæmper  for bedre vilkår og livskvalitet for mennesker med psoriasis i hud og led, og deres pårørende.