Mikkel Bak, læge, OUH

Århus: Skal vi mødes til en uformel snak og dele viden?

Sofamøde
8 juni 2023

Det er en travl verden, vi lever i. Ind imellem går det så stærkt, at vi kan glemme at mødes og snakke om, hvordan vi hver især lever med psoriasis. Det er vigtigt at få snakket med andre, for man kan godt føle sig lidt som “Palle alene i verden“.

Ingen behøver at være alene, for der er jo mange andre, der er i samme situation. Det gælder bare om at finde dem og finde sammen i et netværk, hvor der er plads til både de alvorlige samtaler og uforpligtende hyggeligt samvær et par timer en gang imellem.

Det nære samvær med andre i samme situation giver ny energi og mod på at slås med både psoriasis og de efterhånden mange forskellige følgesygdomme, som psoriasispatienter har en øget risiko for at få.

Kredsen prøvede sidste år at lave et sådant møde for en mindre gruppe i Skanderborg.

Sofahjørnet kaldte vi det, netop fordi grundtanken er, at man skal mødes ganske uformelt med andre i samme situation på tværs af alder, køn, job med mere og udveksle personlige erfaringer om livet med psoriasis.

Nu gentager vi arrangementet, og vi har inviteret læge Mikkel Bak, Odense Universitetshospital, til at holde et lille oplæg om neglepsoriasis. Det er en type psoriasis, der rammer omkring en tredjedel af psoriasispatienterne. Den bliver ofte overset, men der er gode muligheder for at behandle det. Mikkel Bak svarer også gerne på spørgsmål fra deltagerne.

Holde i hånd

Få indflydelse, eksklusive tilbud og rabatter og støt forskningen

 

Information

Sted
Kulturhuset Skanderborg, Parkvej 10, 8660 Skanderborg
Tidspunkt
Den 8. juni 2023 kl. 18.00-20.00
Tilmelding
Senest 5. juni via formularen nederst på siden
Pris
Det er gratis at deltage - tilmelding er dog nødvendig iht. forplejning.

Kontakt

Bente Ravn Bärenwald

Bestyrelsesmedlem
22 97 84 31

Støt os

40.000
Børn og unge lider af psoriasis

Vi har brug for din støtte så vi kan bryde tabuer, hjælpe de unge og stoppe udviklingen

100 200 300 400 500

Bliv medlem

Meld dig ind i dag, og få adgang til alle fordelene med det samme.
Som medlem af Psoriasisforeningen støtter du en forening som kæmper  for bedre vilkår og livskvalitet for mennesker med psoriasis i hud og led, og deres pårørende.