Underskrevet med logoer fra 44 patientforeninger

Opråb til sundhedsministeren: Sundhedsreformen kan ikke vente

Politik

Mennesker med handicap og kroniske sygdomme falder alt for ofte mellem flere stole, og store udfordringer presser sig på i vores sundhedsvæsen. Det haster med en sundhedsreform, skriver Psoriasisforeningen og 43 patientforeninger i et åbent brev til sundhedsministeren.

Psoriasisforeningen er med i dette opråb, som i dag er sendt til sundhedsminister Magnus Heunicke, via Danske Handicaporganisationer som vi er medlem af, sammen med 43 andre patientforeninger. 

Der er brug for en samlet plan for sammenhæng, bedre kvalitet og mindre ulighed, fremgår det af brevet.

"Sørg for, at regeringen sætter skub i en samlet reform, som kan tage livtag med de store udfordringer, der i dag truer både kvalitet, patientsikkerhed og adgang til sundheds-ydelser, og som desværre kun vil vokse i betydning i takt med et stigende antal ældre mennesker med flere sygdomme og flere patienter med kronisk sygdom," skriver organisationerne i brevet. 

Du kan læse hele brevet ved at klikke på linket i boksen. Læs desuden mere på Danske Handicaporganisationers hjemmeside her

Kontakt Psoriasisforeningen på telefon

+45 36 75 54 00

Støt os

40.000
Børn og unge lider af psoriasis

Vi har brug for din støtte så vi kan bryde tabuer, hjælpe de unge og stoppe udviklingen

100 200 300 400 500

Bliv medlem

Meld dig ind i dag, og få adgang til alle fordelene med det samme.
Som medlem af Psoriasisforeningen støtter du en forening som kæmper  for bedre vilkår og livskvalitet for mennesker med psoriasis i hud og led, og deres pårørende.