Spørg Hudlægen

Webinar
22 marts 2021

Du får denne aften en unik mulighed for at få stille spørgsmål til lægen, de spørgsmål du ikke fik stillet i konsultationen.

Vil du gerne høre mere om psoriasis, behandling og om, hvordan du får et godt liv med sygdommen? Synes du også, der kan være lidt langt til foreningens arrangementer? Passer du ekstra godt på dig selv pga. af Corona situation i Danmark? Kunne du tænke dig at deltage i foredrag online om psoriasis og møde andre i sammen båd og høre, hvordan de tackler sygdommen?

Så er Psoriasisforeningens online webinar måske lige noget for dig. 

Hvert webinar bliver tilrettelagt, så der er god tid til dialog. Psoriasisforeningen har sammensat en lille buket af arrangementer, som tidligere har være afholdt med stor succes. Det danner rammen for at skabe det gode netværk. Det tredje af i alt fire arrangementerne er: 

Hudlæge Carsten Saur Mikkelsen

Spørg hudlægen
Denne aften har du mulighed for at stille dine spørgsmål til en lægefaglig, de spørgsmål, som du ikke fik stillet sidst du var ved hudlægen.  
Send gerne dine spørgsmål på forhånd til ab@psoriasis.dk, så du kan være med til at bestemme, hvad der skal tales om. Foredragsholderen er hudlæge Carsten Saur Mikkelsen.

Aftens vært vil være en repræsentant fra Formandskabet. 

Bliv medlem nu og deltag i webinaret den 22/3 2021 kl. 20.00.

Holde i hånd

Få indflydelse, eksklusive tilbud og rabatter og støt forskningen

 

Information

Sted
Online, hjemme ved din computer eller tablet. Du er velkommen til at drikke en kop kaffe, imens du lytter og deltager i debatten efterfølgende.
Tidspunkt
20.00-21.15
Tilmelding
Du kan tilmelde dig, senest en uge før arrangementet, til vores Landskontor hos Annette Blichfeldt telefon 36 75 54 00 eller på mail ab@psoriasis.dk, som registrerer din tilmelding og din eventuelle betaling.
Pris
Det er gratis at deltage, hvis du er medlem. Det koster 125,- kr., hvis du ikke er medlem.
Bemærkninger
Vi fremsender mere information om foredraget, når vi modtager din tilmelding. Du vil tilgå en web-adresse og en adgangskode, når foredraget nærmer sig.

Kontakt

Landskontoret

Hovedkontor
36 75 54 00

Støt os

40.000
Børn og unge lider af psoriasis

Vi har brug for din støtte så vi kan bryde tabuer, hjælpe de unge og stoppe udviklingen

100 200 300 400 500

Bliv medlem

Meld dig ind i dag, og få adgang til alle fordelene med det samme.
Som medlem af Psoriasisforeningen støtter du en forening som kæmper  for bedre vilkår og livskvalitet for mennesker med psoriasis i hud og led, og deres pårørende.