Børn

PsoBørn: Børneweekend for børn og forældre

Ophold
25–27 marts 2022

Har du et barn med psoriasis? Så tag familien med på weekendkursus, hvor I får masser af viden om psoriasis, behandling og livsstil, og dit barn får oplevelser med andre børn, der også har pletter på huden.

Når et barn har psoriasis, er det hele familien, der lever med sygdommen. Måske er diagnosen stillet for nyligt, eller savner du viden og erfaringsudveksling med andre forældre? Så er du og din familie inviteret til weekendkursus om psoriasis.

På programmet denne gang er bl.a. foredrag ved en hudlæge, smørekursus ved dermatologisk sygeplejerske, som altid et program med aktiviteter tilpasset både børn og voksne samt rig mulighed for erfaringsudveksling og hygge – sidst men ikke mindst en tur i Lalandia! Fuldt program sendes til tilmeldte.

Kort om børneweekender

PsoBørns arrangementer skaber et fællesskab for børn med psoriasis og deres forældre. Et sted hvor familier kan blive klogere på psoriasis, sig selv og knytte nye venskaber og etablere et netværk. Programmet på en børneweekend er typisk bygget op omkring både faglige og sociale aktiviteter, der er tilpasset både børn og forældre.

Hvad er PsoBørn?

PsoBørn er Psoriasisforeningens udvalg for børn med psoriasis og deres forældre. Udvalget arbejder for at forbedre vilkårene for de 40.000 børn med psoriasis og deres familier i Danmark.

Når et barn har psoriasis, er det hele familien, der lever med sygdommen. Derfor arbejder de frivillige forældre i PsoBørn-udvalget med tiltag, aktiviteter og indsatser, der skal gøre det nemmere at leve med psoriasis i familien og sikre en god start på livet med psoriasis.

...

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, er du hjerteligt velkommen til at kontakte medlemssekretær Annette Blichfeldt, se kontaktinfo i boksen. Eller du kan kontakte PsoBørn-udvalget direkte, læs mere her

Corona-hensyn

Vi overholder naturligvis alle gældende anbefalinger på det tidspunkt, weekenden finder sted, fx evt. krav om coronapas. Nærmere info følger evt., når arrangementet nærmer sig. 

Information

Sted
Legoland Hotel & Conference, Aastvej 10, 7190 Billund, Denmark (selve Legoland er lukket på tidspunktet).
Tidspunkt
I kan ankomme fra kl. 14.00, men vi mødes kl. 18.30 til fælles aftensmad og introduktion.
Tilmelding
Hurtigst muligt og senest tirsdag den 15. februar 2022. Du anmoder om en plads til dig og din familie ved at udfylde formularen nederst på siden. I er endeligt tilmeldt, når du har modtaget bekræftelse fra landskontoret og gennemført betaling.
Pris
250 kr. pr. person inkl. oplæg, 2x overnatning og forplejning. Der er et begrænset antal pladser, så tøv ikke med at tilmelde dig.
Bemærkninger
Det endelige program og praktisk information sendes ud inden opholdet.

Kontakt

Annette Blichfeldt

Sekretær/medlemsansvarlig
36 75 54 00

Støt os

40.000
Børn og unge lider af psoriasis

Vi har brug for din støtte så vi kan bryde tabuer, hjælpe de unge og stoppe udviklingen

100 200 300 400 500

Bliv medlem

Meld dig ind i dag, og få adgang til alle fordelene med det samme.
Som medlem af Psoriasisforeningen støtter du en forening som kæmper  for bedre vilkår og livskvalitet for mennesker med psoriasis i hud og led, og deres pårørende.