Grafisk opsætning med billede af oplægsholderne, titel og dato på webinaret og opfordring til at indsende spørgsmål.

Facebook-webinar: Kan man tænke sig rask?

Webinar
14 september 2021

TV2-programmet ”Kan man tænke sig rask?” har som del af et forskningsprojekt gennem forløb med mentale øvelser og social støtte sat fokus på, hvordan den mentale sundhed kan påvirke det fysiske helbred hos mennesker, der lever med en kronisk sygdom. Psoriasisforeningen har eksperterne, som stod i spidsen for forsøget, i studiet denne aften til webinar, der afholdes i samarbejde med Gigtforeningen via Facebook.

Forsøget blev gennemført som pilotprojekt i samarbejde med Fonden Mental Sundhed samt læger fra henholdsvis Gentofte Hospital og Aarhus Universitetshospital. Blandt forsøgsdeltagerne var både psoriasis- og psoriasisgigtpatienter, og selvom de ikke blev kureret for deres fysiske sygdom, så oplevede flere af dem at få det bedre. Faktisk svarede 41 procent (7 af alle 17 medvirkende patienter), at de oplevede en betydelig forbedret livskvalitet efter forløbets 12 uger. 

Vi skal denne aften høre om forsøget fra Lone Skov, overlæge og professor i hudsygdomme på Gentofte Hospital og Københavns Universitet, en af de læger, der har stået i spidsen for projektet. Samt fra Christian Gaden Jensen, ph.d. i psykologi og administrerende direktør ved Fonden Mental Sundhed, som stod for kurset til patienterne. 

Det foregår på vores Facebook-side, hvor vi sender live sammen med Gigtforeningen, tilmeld dig allerede nu via linket nedenfor – så får du en notifikation, når live-sendingen starter:

Klik her for at komme til begivenheden

 

Kort om programmet

Der vil være en kort introduktion fra direktør for Psoriasisforeningen Lars Werner, ca. 20 minutters oplæg med hver af de medvirkende, derefter Q&A-session hvor seerne kan skrive deres spørgsmål i kommentarsporet.

Vil du stille et spørgsmål?

... til en af oplægsholderne, så kan du indsende det på forhånd til phh@psoriasis.dk 
Du kan også skrive dit spørgsmål i kommentarsporet i løbet af webinaret. 

Spørgsmål vil blive taget op i spørgsmåls-sessionen sidst i udsendelsen. Vi vil forsøge at besvare alle spørgsmål så vidt muligt, afhængigt af hvor mange der måtte komme. 

...

Du kan læse mere om programserien ”Kan man tænke sig rask?” og portrætter af fire af forsøgsdeltagerne, som fortæller om, hvordan forløbet har påvirket deres liv, her.

Information

Sted
Vi sender live fra Facebook, klik på linket midt på siden for at komme til begivenheden.
Tidspunkt
14. september kl. 20.00-21.15
Tilmelding
Klik ’deltager’ på Facebook-begivenheden, så får du en notifikation, når live-sendingen starter.
Pris
Gratis og åbent for alle.
Bemærkninger
Har du ikke en Facebook-bruger, så optager vi udsendelsen, som du efterfølgende vil kunne tilgå via vores medlemsunivers. Udsendelsen vil også være tilgængelig som video på vores Facebook-side efterfølgende.

Støt os

40.000
Børn og unge lider af psoriasis

Vi har brug for din støtte så vi kan bryde tabuer, hjælpe de unge og stoppe udviklingen

100 200 300 400 500

Bliv medlem

Meld dig ind i dag, og få adgang til alle fordelene med det samme.
Som medlem af Psoriasisforeningen støtter du en forening som kæmper  for bedre vilkår og livskvalitet for mennesker med psoriasis i hud og led, og deres pårørende.