Patient

Århus: Skal vi mødes til en uformel snak og dele viden i oktober

Sofamøde
23 oktober 2023

Det er en travl verden, vi lever i. Ind imellem går det så stærkt, at vi kan glemme at mødes og snakke om, hvordan vi hver især lever med psoriasis. Det er vigtigt at få snakket med andre, for man kan godt føle sig lidt alene.

Ingen behøver være alene, for der er jo mange andre, der er i samme situation. Det gælder bare om at finde dem og finde sammen i et netværk, hvor der er plads til både de alvorlige samtaler og uforpligtende hyggeligt samvær et par timer en gang imellem.

Det nære samvær med andre i samme situation kan give ny energi til at slås med både psoriasis og de efterhånden mange forskellige følgesygdomme, som psoriasispatienter har en øget risiko for at få. 

I oktober fortsætter vi med et nyt minimøde, denne gang i Århus, hvor vores nye frivillige Aska Drljevic-Nielsen vil komme med et oplæg om psoriasis på hænder og fødder, hårbund og gigt. Det er alle psoriasis typer, der generer meget og især behandling af psoriasis på hænder, fødder og hårbund er besværlig og tidkrævende. Ud over oplægget er ordet frit, og deltagerne bestemmer selv, hvad der skal snakkes om.

Holde i hånd

Få indflydelse, eksklusive tilbud og rabatter og støt forskningen

 

Information

Sted
Marselisborgcentret, Evald Krogs Gade 9, 8000 Århus C.
Tidspunkt
Den 23. oktober 2023 kl. 19.00-21.00
Tilmelding
Du skal tilmelde dig senest den 18. oktober via formularen nederst på siden her
Pris
Det er gratis at deltage - tilmelding er dog nødvendig iht. forplejning.

Kontakt

Bente Ravn Bärenwald

Bestyrelsesmedlem
22 97 84 31

Støt os

40.000
Børn og unge lider af psoriasis

Vi har brug for din støtte så vi kan bryde tabuer, hjælpe de unge og stoppe udviklingen

100 200 300 400 500

Bliv medlem

Meld dig ind i dag, og få adgang til alle fordelene med det samme.
Som medlem af Psoriasisforeningen støtter du en forening som kæmper  for bedre vilkår og livskvalitet for mennesker med psoriasis i hud og led, og deres pårørende.