Thy-Mors: Oplev Limfjordsøen Fur

Udflugt
11 maj 2024

Oplev Limfjordsøen Fur med museumsinspektør John Brinch Bertelsen som guide, der tager med i bussen og fortæller om alt det man ser - og mere til!


John er blind, men formår på fremragende og humoristisk vis at få andre til at åbne øjnene, når han viser rundt på øen. Turen byder på overraskelser, og lattermusklen kommer i brug.
Der guides  med risiko for lokal dialekt.

På lystbådehavnen i Nykøbing Mors vil der blive serveret kaffe og rundstykker, hvorefter vi kører videre mod færgen til Fur.

Efter ankomst til Fur spiser vi en tidlig frokost bestående af en sandwich på havneområdet på Fur. Drikkevarer kan tilkøbes. 

Kl. 12.00 vil vores blinde guide gå ombord på bussen og vise os rundt på øen. Han har lovet, at der bliver et ophold ved Fur Bryghus. 

Efter turen rundt på øen vil der blive serveret eftermiddagskaffe på Café Herrens Mark. Ejeren af Café Herrens Mark oplyser, at den er placeret med øens bedste udsigt. I tilknytning til caféen er der en keramikbutik og et museum for mænd. (må gerne besøges af kvinder).

Når kaffetørsten er blevet slukket, og et besøg i keramikbutikken og museet er overstået, vil vi tage turen tilbage til Mors og Thy.

Information

Sted
Bustur - Busopsamling: kl. 8.00 Havnen Thisted (Ved McDonalds, Havnen 16, Thisted, kl. 8.20 Hotel Vildsund Strand og kl. 8.45 Den gamle rutebilstation, Nykøbing Mors
Tidspunkt
Heldags tur 11. maj 2024 kl. 8.00 - ca. 17.00
Tilmelding
Du/I kan tilmelde jer hos Dorthe Bülow Jensen på telefon 28 72 01 50. (Bedst efter kl. 16.00). Tilmeldingsfristen er torsdag den 2. maj 2024.
Pris
Det koster 100,- kr. pr. pers. at deltage. Afregning foregår via MobilePay efter aftale med Dorthe.
Bemærkninger
Bussen bestilles efter antallet af tilmeldte, men der er selvfølgelig en vis begrænsning. Derfor vil tilmelding være efter først til mølle princippet.

Støt os

40.000
Børn og unge lider af psoriasis

Vi har brug for din støtte så vi kan bryde tabuer, hjælpe de unge og stoppe udviklingen

100 200 300 400 500

Bliv medlem

Meld dig ind i dag, og få adgang til alle fordelene med det samme.
Som medlem af Psoriasisforeningen støtter du en forening som kæmper  for bedre vilkår og livskvalitet for mennesker med psoriasis i hud og led, og deres pårørende.