Lægefaglig aften om følgesygdomme ved dermatolog og sygeplejerske

Webinar
22 februar 2021

Du får denne aften en unik mulighed for at få et indblik i de følgesygdomme, der kan følge med psoriasis ved dermatolog Kasper Hjuler og sygeplejerske Louise Faurskov fra Det Nationale Center for Autoimmune Sygdomme.

Vil du gerne høre mere om psoriasis, behandling og om hvordan du får et godt liv med sygdommen? Synes du også, der kan være lidt langt til foreningens arrangementer? Passer du ekstra godt på dig selv pga. af Corona situation i Danmark? Kunne du tænke dig at deltage i foredrag online om psoriasis og møde andre i sammen båd og høre, hvordan de tackler sygdommen?

Så er Psoriasisforeningens online webinar måske lige noget for dig. 

Hvert webinar bliver tilrettelagt, så der er god tid til dialog. Psoriasisforeningen har sammensat arrangementer, som tidligere har være afholdt med stor succes. Det danner rammen for at skabe det gode netværk. Det anden af i alt fire arrangementerne er: 

Følgesygdomme
Du får denne aften muligheden for at høre om følgesygdomme i forbindelse med psoriasis, behandling her af, forskningsresultater - og du får mulighed for at stille de spørgsmål, der ikke var tid til i konsultationen. Foredragsholderne denne aften er dermatolog og afdelingslæge, Kasper Hjuler, som vil tage sig af den medicinske og lægefaglige tilgang og sygeplejerske Louise Faurskov, som vil følge op på de praktiske tilgang, hvad kan jeg selv gøre som patient. Kasper Hjuler og Louise Faurskov er begge fra Det Nationale Center for Autoimmune Sygdomme på Aarhus Universitetshospital.  

Aftens vært vil være en repræsentant fra Formandskabet. 

Bliv medlem nu og deltag i webinaret den 22/2 2021 kl. 20.00.

Holde i hånd

Få indflydelse, eksklusive tilbud og rabatter og støt forskningen

 

Information

Sted
Online, hjemme ved din computer eller tablet. Du er velkommen til at drikke en kop kaffe, imens du lytter og deltager i debatten efterfølgende.
Tidspunkt
20.00-21.15
Tilmelding
Det er gratis at deltage, hvis du er medlem. Det koster 125,- kr., hvis du ikke er medlem.
Pris
Du kan tilmelde dig, senest en uge før arrangementet, til vores Landskontor hos Annette Blichfeldt telefon 36 75 54 00 eller på mail ab@psoriasis.dk, som registrerer din tilmelding og din eventuelle betaling.
Bemærkninger
Vi fremsender mere information om foredraget, når vi modtager din tilmelding. Du vil tilgå en web-adresse og en adgangskode, når foredraget nærmer sig.

Kontakt

Landskontoret

Hovedkontor
36 75 54 00

Støt os

40.000
Børn og unge lider af psoriasis

Vi har brug for din støtte så vi kan bryde tabuer, hjælpe de unge og stoppe udviklingen

100 200 300 400 500

Bliv medlem

Meld dig ind i dag, og få adgang til alle fordelene med det samme.
Som medlem af Psoriasisforeningen støtter du en forening som kæmper  for bedre vilkår og livskvalitet for mennesker med psoriasis i hud og led, og deres pårørende.