Covid-19 på rød baggrund

Genindførelse af corona-pas...

Nyhed

...samt appel om opdateret corona-pas i alle sammenhænge i Psoriasisforeningen.

- Psoriasisforeningen opfordrer til at tage den nye bølge af corona-smitte meget alvorligt - den angår os alle. Alle, også vi der måske ikke føler os udsatte, må tage ansvar for at begrænse udbredelsen af smitten. I yderste tilfælde handler det om at forhindre, at sundhedsvæsnet bliver overbelastet, udtaler landsformand Sten Svensson.   

Samfundskritisk sygdom og genindførsel af corona-pas

Efter en stor stigning i antal smittede og indlagte med Covid-19 på landets sygehuse, er sygdommen igen blevet klassificeret som en samfundskritisk sygdom. Fra og med fredag den 12. november 2021 genindfører myndighederne derfor krav om corona-pas i en lang række sammenhænge bl.a. på restauranter og cafeer.

En ekstra appel fra Psoriasisforeningen

Psoriasisforeningen opfordrer dog endvidere kraftigt medlemmerne til også at have et gyldigt corona-pas i alle foreningens sammenhænge, da flere af vores medlemmer er ekstra sårbare i forhold til evt. smitte. Opfordringen gælder derfor også for arrangementer, hvor corona-pas ikke allerede er et myndighedskrav.

Hold dig opdateret på www.coronasmitte.dk

I Psoriasisforeningen opfordrer vi desuden til fortsat at følge myndighedernes anbefalinger i forhold til at begrænse yderligere smitte. Tjek derfor jævnligt www.coronasmitte.dk for at holde dig opdateret.

Sundhedsstyrelsen oplyser bl.a., at alle tilbydes 3. stik 6 måneder efter 2. stik.

Yderligere tiltag

Som sygdomsbekæmpende forening tager Psoriasisforeningen corona-situationen alvorligt og ønsker at yde vores for at bidrage til at begrænse udbredelsen af smitten. Derfor er vi i gang med at gennemgå alle planlagte arrangementer for de kommende måneder mhp. at sikre forebyggende hensyn og tiltag.

Vi tager løbende bestik af situationen. Tilmeldte får direkte besked, hvis der tilkommer nye retningslinjer, der får indflydelse på et arrangement. Hold dig opdateret på hjemmesiden, klik her.

 

Kontakt Psoriasisforeningen på telefon

+45 36 75 54 00

Støt os

40.000
Børn og unge lider af psoriasis

Vi har brug for din støtte så vi kan bryde tabuer, hjælpe de unge og stoppe udviklingen

100 200 300 400 500

Bliv medlem

Meld dig ind i dag, og få adgang til alle fordelene med det samme.
Som medlem af Psoriasisforeningen støtter du en forening som kæmper  for bedre vilkår og livskvalitet for mennesker med psoriasis i hud og led, og deres pårørende.