Eftertænksomhed

Ringkøbing: Foredrag ”Flyt dig bare lige lidt”

Foredrag
26 oktober 2022

Ringkøbing Kredsen forsætter deres projekt, ”Bedre Livsstil med psoriasis” som de søsatte i foråret. I efteråret er første foredrag, ”Flyt dig bare lidt” med Kasper, som er fysioterapeut.

Kasper er uddannet fysioterapeut og har taget en specialiseret overbygning i ACT. ACT står for Acceptance and Commitment Therapy og er en moderne psykoterapi inden for kognitive adfærdsterapeutiske paradigmer.

Fokus i denne terapi er på – at oparbejde menneskers styrke til at stå ansigt-til-ansigt med livets udfordringer, overvinde psykologiske forhindringer og opnå et liv baseret på egne personlige værdier. Videnskabelige effektstudier har vist, at ACT er en særdeles velegnet behandling til en lang række af psykologiske problemstillinger.

Kasper kombinerer sin fysioterapeutiske viden med ACT for at hjælpe mennesker igennem deres forhindringer i livet.

Kaper kommer med et oplæg og derefter er der mulighed for at stille spørgsmål, der er mere målrettet de psykologiske faktorer der vedrører psoriasis. Det kunne være interessant at vide, hvordan man lige angriber de små udfordringer eller små psykologiske drillerier sygdommen også kan give.

Det kan være, at man ved, at den gåtur gør underværker for humøret, eller man har en ønske om at smide et par kilo og hvordan man får øjnene op for, at selv små tiltag kan være med til at opnå sine mål.

Kom og vær med – arrangementet er gratis. Der vil være et stykke brød og øl, vand, kaffe og te og småkager.

Holde i hånd

Få indflydelse, eksklusive tilbud og rabatter og støt forskningen

 

Information

Sted
Aulum Fritidscenter, Markedspladsen 10, 7490 Aulum.
Tidspunkt
Kl. 19.00-21.00.
Tilmelding
Du kan tilmelde dig herunder i formularen.
Pris
Det er gratis at deltage.

Kontakt

Arne Kubert

Frivillig
26 17 50 39

Støt os

40.000
Børn og unge lider af psoriasis

Vi har brug for din støtte så vi kan bryde tabuer, hjælpe de unge og stoppe udviklingen

100 200 300 400 500

Bliv medlem

Meld dig ind i dag, og få adgang til alle fordelene med det samme.
Som medlem af Psoriasisforeningen støtter du en forening som kæmper  for bedre vilkår og livskvalitet for mennesker med psoriasis i hud og led, og deres pårørende.