Region Syddanmark: Åbent patientkontor i Kolding

Mød din forening
3 marts 2022

Bor du i Kolding – eller i en af kredsene i Region Syddanmark er du velkommen hos Psoriasisforeningen i Sundhedscenter Kolding.

Vi holder åbent på patientkontoret i Sundhedscenteret i Kolding. Siden den 27. marts 2015, hvor Sundhedscenter Kolding åbnede, har kredsene i Region Syddanmark været på pletten. Sundhedscenter Kolding er hele kommunens sundhedscenter, hvor borgere kan henvende sig ved behov for genoptræning, sundhedspleje eller sundhedsfremme og forebyggelse. Kredsene i Region Syddanmark har patientkontor i huset, og træffes 2 timer den første torsdag i hver måned.

Formålet med Sundhedscenter Kolding er at give borgerne én indgang til det kommunale sundhedsvæsen, sammenhængende sundhedsydelser og være ramme for nemme, kendte og tilgængelige sundhedstilbud. Grundlaget for sundhedscenterets arbejde er Kolding Kommunes Sundhedspolitik og Sundhedsaftalerne med Region Syddanmark. Helt unikt er Sundhedscenter Kolding opført på Sygehus Lillebælts grund, hvilket er et stort skridt i den rigtige retning for at borgerne kan opleve et nært og sammenhængende sundhedsvæsen.

 

Information

Sted
Skovvangen 2 A, Kolding - ved siden af sygehuset.
Tidspunkt
1. torsdag i hver måned fra kl. 15.00-17.00
Tilmelding
Ikke nødvendig
Pris
Gratis
Bemærkninger
Du er altid velkommen til at kontakte Lisa Fürstenberg på telefon 61 43 74 26 eller på mail lfu@psoriasis.dk

Støt os

40.000
Børn og unge lider af psoriasis

Vi har brug for din støtte så vi kan bryde tabuer, hjælpe de unge og stoppe udviklingen

100 200 300 400 500

Bliv medlem

Meld dig ind i dag, og få adgang til alle fordelene med det samme.
Som medlem af Psoriasisforeningen støtter du en forening som kæmper  for bedre vilkår og livskvalitet for mennesker med psoriasis i hud og led, og deres pårørende.