Århus: Fokus på psoriasisgigt

Foredrag
21 september 2022

Reumatolog, Anne Gitte Loft ved Aarhus Universitetshospital og Nationalt Center for Autoimmune Sygdomme, skal tale om psoriasisgigt, om bl.a. hvordan foregår diagnostik og behandling i 2022.

Av for f... Psoriasisgigt gør ondt, og desværre får stadig flere stillet diagnosen psoriasisgigt - ikke mindst i takt med stadig bedre muligheder for at få stillet den korrekte diagnose.

At få den rigtige diagnose hurtigst muligt giver også de bedste muligheder for at komme i behandling hurtigt. Derfor kommer Anne Gitte Loft igen og opdaterer os omkring det nye ste inden for diagnostik og behandling, for heldigvis sker der også på dette område nyt til gavn for patienterne. 

Anne Gitte, der selv er tilknyttet Nationalt Center for Autoimmune Sygdomme, NCAS, har fingeren på pulsen, og hun vil desuden orientere os om forskning i nedtrapning af behandling og om indsatsen NCAS, hvor patienter med psoriasisgigt og andre udfordringer kan få udredning og behandling på højeste niveau.

Holde i hånd

Få indflydelse, eksklusive tilbud og rabatter og støt forskningen

 

Information

Sted
Marselisborg Centret, bygning 8, Aarhus. Der er indkørsel fra P.P. Ørumsgade.
Tidspunkt
Kl. 19.00-21.00.
Tilmelding
Tilmelding senest 19. september 2022 til Grethe på telefon 23 63 88 90 eller mail gje@psoriasis.dk eller til Anette på mail anj@psoriasis.dk.
Pris
Det er gratis at deltage.

Støt os

40.000
Børn og unge lider af psoriasis

Vi har brug for din støtte så vi kan bryde tabuer, hjælpe de unge og stoppe udviklingen

100 200 300 400 500

Bliv medlem

Meld dig ind i dag, og få adgang til alle fordelene med det samme.
Som medlem af Psoriasisforeningen støtter du en forening som kæmper  for bedre vilkår og livskvalitet for mennesker med psoriasis i hud og led, og deres pårørende.